Uppdatering

Jo vi gick till pappa idag och hälsade på en stund på fm. Sedan hem och väckte Mattias som ville äta lunch med oss. Åkte lite ärenden senare, handlade lite.
Vart bastu till kvällen. Leo lika glad att gå dit :D Sedan stupade han framföt tv strax efter åtta. Han va såå trött lilleman :)
Då tog jag chansen och såg Benjamin Buttons otroliga liv och jäklar vilken bra film. Va längesedan man såg nån så bra film :D Usch vad jag grät på slutet ;( Otroligt bra film!!
Nä nu blir det sängen. Ska jobba imorgon och Leo ska på dagis så imorgon bitti har vi bråttom.
Sovgott Kram


Lite bilder

Har inte så mycket att göra idag då det snöar ute. Lägger upp lite bilder istället. Det va ju ett tag sedan sisst :D
Blir lite blandat..

 

På väg ut till Birsta...




Soligt ute tycker Leo :)




Här är Leo på väg till Gympan sin :)
Han har slagit i huvudet som ni ser.




Mäster kocken :D




Åka skidor tyckte han va kul. Första gången han står på ett par!



Få se om man uppdaterar senare ikväll. Trevlig dag alla kram

Ska på apt!

Usch vad kl är tidigt, måste duscha innan man ska iväg på apt. Tur Mattias inte jobbar så han kan köra mig dit iallafall :)
Är några dagar sedan jag skrev igen, men det har inte hänt nå speciellt förutom att jag tränade i måndags. Ska väl försöka att åka dit idag också och imorgon. Sedan jobbar man hela helgen :(
Andra dagen jag är ledig så vi får se vad som händer efter apt. Blir iallafall en sväng på stan och titta på bokrean. Ska hitta nån bok till Leo, själv så är jag inte så för bokläsning. Det ska då vara en riktigt spännande bok isåfall.
Ska försöka hitta Mulle Meck böcker till Leo dom älskar han.
Nä nu blir det duschen sedan fika. Trevlig dag Kram Elin 

Trött, Tröttare, Tröttast!

Hua så trött jag är nu.. Somnade i soffan förut Mattias väckte mig för en liten stund sedan fattade inte först vart jag var haha. Måste sova nu är helt slut. Har blivit mycket gympa denna vecka och idag tog det rekordet ;) Snacka om en grymt jobbigt pass. Medel/styrka 75 min :0 Trodde jag skulle dö efter ett tag!  Det kan man kalla riktig gympa ;)
Jo jusst jag gick i lördags kl nio på gympa också. Lite väl tidigt när man är ledig och allt. Har iallafall provat på det :)
Efter det så hämtade jag Leo som skulle prova att vara med på barngympa men det intresserade inte honom. Va med i en halv timme sedan skulle han göra annat. Så då vet vi det också, behöver inte känna att man måste masa sig upp på en lördag :D
Imorgon är det jobb. Börjar inte förens kl kvart i nio så det är inte så bråttom.
Nä nu skriker sängen efter mig :D Kommer somna som en stock på en gång. Kram Elin


Godmorgon

Idag är det lördag :) Uppe tidigt är jag också, låg och vred och vände mig men kunde inte somna om. Gick upp tillslut. Leo kom upp tassande strax efter mig.
Idag blir det barngympa. Kl tio börjar det. Skulle även vilja gå på ett pass till mig men det är ju så himla tidigt kl nio börjar det. Får nöja mig med barngympan :)
Gick bra på jobbet igår också. Hade en vikarie och hon va super. Tänk om hon kunde ta över för en viss person skulle jobbet bli mycket bättre :D Ajja ska nu inte sitta och klaga på folk går bra iallafall.
Blir nog birsta efter gympan. Är ju lördag så då drar man dit i några timmar.
Uppdaterar senare ikväll kanske. Om inte trevlig lördag Kram Elin

Torsdag

Ännu en dag har gått. Imorgon är det fredag =HELG!! :D
Idag vart man hemma med lilleman. Han snorade och hostade hela tiden stackarn!
Men imorgon ska jag till jobbet, Leo sover hos farmor och farfar. Mattias jobbar natt så då tänkte vi att han kunde sova där så han inte behöver gå på dagis en dag innan helgen och behöva gå dit och smitta andra barn.
 Så nu är man helt själv här hemma. Bara katterna men dom är lika tysta som mig :)

Tänkte att jag skulle se en film nu. Patrik 1.5, har hört att den ska vara rolig så det får jag hoppas på.
usch gick på affären förut och svinkallt va det. Kom hem och tittade på termometern, minus 17 :O hua inte konstigt att man höll på att bli en pinne :D Men jag höll takten och kämpade på så jag va svettig i pannan ;)
Näpp nu blir det filmtajm här hemma. Hejsvejs Kram

Sluta sprida smittan vidare, va hemma med era barn!!

Hej hopp :) Nyss sett en film som va jätte bra. Spännande på alla sätt. Synd bara att den va lite väl lång, kunde allt ha kortat den lite. Changeling hette den iallafall :) Se filmen!!
Jobbat har man gjort idag också, tråkigt som vanligt. Men är glad att man har ett jobb att gå till :)
Lilleman är sjuk också. Började med hosta och är nu förskyld och feber. Blir man hemma med honom imorgon :) ev på fredag också. Kan ju knappast låta Mattias vara hemma med honom när han tjänar dubbelt än vad jag gör :/

Nu till det här med sjuka barn på dagis... Kan inte förstå mig på föräldrar som lämnar sina sjuka barn på dagis. Är ni så jävla snåla med att vara hemma med era barn när dom är sjuka. Kom i fredags och skulle lämna Leo. Sitter ett litet barn på ca 1 år och bara hostar och hostar. Jaha undra om den lille pojken är frisk säger fröknaran på dagis. Tror vi måste ringa så dom får hämta honom. Kl va då åtta. 
Asså jag kan inte fatta hur man ens har tanken att göra det. Hostan lär knappast börjat kl 8 då vi va där. Han har säkert hostat hela natten och ändå lämnar. Ja jag blir upprörd på sånna människor. SLUTA ATT SPRIDA SMITTAN
Va hemma med era barn!!

Så imorgon blir man hemma så får se vad vi hittar på att göra. 
Nu ska jag iallafall byta rent i sängen, sedan blir det tv tittandes en stund i sängen innan man slår igen sina två blå.
Godnatt på er alla kram


Måndag

Ny vecka nya tag :D Är det inte så det heter? Kan ju säga att det är jäkla skönt att vara ledig lite extra efter helgen.
Dagen har flytit på som alla andra dagar. Leo vaknade tidigt imorse och ville inte somna om.. Men för mig så gör det ingenting, men vi låg och drog oss till kl halv åtta då vi gick upp och fikade.
Åkte och tittade på två bilar som Mattias va intresserad av men det visade sig att det inte va något att ha :)
Till kvällen vart det gympa på hög nivå ;) haha jo det va jobbigt. Hon som är på måndagar är hur bra och rolig som helst. Mötte upp Josefin efter gympan så vi kunde åka hem med varandra iallafall. Hon spinnar och jag gympar :D
Klockan börjar att gå mot natten också så det är väl dax att krypa ner i sängen. Få se vad dagen bjuder på imorgon då? Är ju ledig som sagt :D Ha det bäst alla kram Elin

Det vart utgång igen!

Så nu är denna roliga helg slut... Fattar inte vart dagarna tar vägen?!
Hade iallafall super kul igår :) Jobbade till en fem, sedan hem och göra iordning sig för att gå bort till mormor min som hade fyllt år. Där serverades det god mat som vanligt Tack för allt!!
Satt och drack lite cider och pratade med dom andra och bestämmde att vi ska åka till Leksand i sommar. Vi blir fem familjer som åker dit :D Kuligt!! Hoppas att Karin moster min hittar lediga stugor det datumet vi hade bestämmt.
Efter att vi hade varit där i några timmar drog vi, Mattias, Josefin och jag till Niclas och Jennie på fest :D Och det blir ju aldrig sura miner bara party :D haha. Hade det super roligt och mycket skratt. Bjuder på en bild här på Jennie och mig haha


                                
                                                                        
Bilden är lite suddig tyvärr

Som ni ser så hade vi ett sexparty haha. Peter hade med sig väskan igen :D Token!!
Festade på där i några timmar sedan bar det av till krogen :) Vi som inte skulle dit..
Men så vart det och kul va det.  Hua kom inte hem förens vid en halv fyra imorse :O
Idag sitter man här och tar det lugnt. Lite yr fortfarande ;) Betyder att man hade det skoj igår iallafall :D

Nu ska jag börja göra iordning mig för nu längtar jag så mycket efter min lill Leo som jag inte har sett sedan igår morse innan jag gick på jobbet. Han är nämligen hos sin farmor och farfar.  Så nu blir det en prommis till Bergsåker i detta soliga vinter väder :D 

                                                               Trevlig Söndag på er kram Elin
                                                                  

Är det våren? Känns som det iallafall :D

Så nu va det kväll igen... Dagarna går så fort så fort. Tänk snart är det vår!! :D Usch kan man inte tro när det 17-18 minus varje jäkla dag :(  Men idag kunde man nästan tro att våren va på väg. Hur soligt och fint som helst och bara några minus. Tog en långpromenad på en timme och det va jätte skönt. Mattias va givitvis med. Han börjar verkligen få upp tempot nu. Ibland blir jag riktigt anfådd ;) hihi.
Mötet gick bra med Leos fröken, hon tycker att han är super duktig med pratet och att inte använda blöja så då vart man stolt :) En annan sak hon va mindre nöjd med va att Mattias kommer lite väl sent med Leo dit. Ska försöka komma med honom till en kvart över nio, så han hinner vara med på aktiviteterna. Det lovade han så stort så det får vi hoppas på nu. Är ju för Leo bästa så.
Imorgon blir det ett fullspäckat schema. Jobba till en kl fem. Hem och duscha göra iordning sig, för att gå till mormor som har fyllt år. Hoppas på lite mat där kanske. Eller så gör man nått snabbt hemma så går man bara dit på lite fika. Efter det får jag hoppas att Mattias har slutat att sura och vill följa med på fest!! Så så blir den dagen :)
Nä hua vad jag skriver, snart dax för sängen. Som sagt jobb imorgon. Ha det bra alla och trevlig helg Puss!

Skönt med träning

Pust och stön... Varit på träning idag igen :) Tredje gången denna vecka:D Idag vart träningen inte som jag hade tänkt det. Passet jag tänkte gå på vart instället så det vart ett lugnare pass. Gick bra det med men jag gillar när det är fart och fläkt ;)
Har väl inte hänt så mycket idag. Åkte ut en sväng till Birsta och sprang in en snabbis för att hitta presenter till alla som måste fylla år sammtidigt :) haha Fattar inte hur alla kan fylla sammtidigt, men men. Hittade iallafall till dom.
Imorgon ska man jobba också :( Tur det är bara kvällen så det brukar gå ganska snabbt. Får titta på lets dance ifred där iallafall. Hemma så skulle Leo har hoppat på en när man försöker ta det lite lugnt framför tv :)
Jo just ska ju till dagis tidigt imorgon. Ska ha samtal där med Leos fröken. Har inte haft sånt samtal förens nu :O Man ska ha det redan efter första månaden. Leo har bara gått där i ett och ett halft år haha. Kommer på det nu då att ha ett sånt :) Jajja vi kanske är dumma vi också som inte sagt nåt, tycker bara att det är hennes plikt att göra det. Nä så imorgon ska vi vara på dagis redan kl kvart i åtta :/ hur ska man orka upp?! :D
Nu blir det tv och äta lite nötter Tjing Tjing ;)

Bättre idag :)

Idag mår man bättre :) Hoppas att allt är lagt åt sidan...
Tränade idag igen med mamma. Alltid lika skönt att tänka på annat när man far och hoppar runt hihi.
Ledig har jag också varit så vi for iväg och handlade lite. Vi kräver ju inte så mycket på matfronten nu för tiden :D Bara lite trist med samma, samma mat :) Men men det går bra.
Jag har iallafall kommit till min målvikt nu. Har till och med gått över den. Väger för tillfället 61.5 :D Är så nöjd med att jag har klarat det :D Hoppas att man kan hålla det nu och kanske gå ner lite där till ;) Måste få bort den dära magen som putar ut :D haha Är kanske gravid magen som sitter kvar än...
Usch klockan rinner iväg. Måste göra iordning lite saker innan man måste sova.
Ja jusst jag kom på en sak. Hörde hur det rasslade till i Leos rum. Hör hur han kommer gående. Går blundandes in i vårat sovrum. Jag skyndar mig efter, tar bort överkasstet på sängen så han får lägga sig där. Han brydde sig inte om nåt. Första gången jag ser han gå i sömnen :D Han klarade det bra!! :) Nä nu ska jag avsluta. Ha det fint alla Kram

Ångest!!

Ångest, Ångest och åter Ångest!! Ja som ni förstår har jag fruktansvärd ångest. Orkar inte gå in på att berätta för utomstående vad som hänt. Kan iallafall berätta att det är inget hemst som har hänt, men jag mår psykist dåligt.
Ber så hemst mycket om ursäkt till alla som är inblandad.

Ajja livet går vidare :) Så hemst kan det väl ändå inte vara, äre fest så är det. Hade det super roligt på festen iallafall. Mycket glada skratt och kareoke som vanligt haha. Synd bara att man inte kan sjunga ;) Josefin, Jennie och jag sjung väl några låtar. Stackar dom som lyssnade :D haha Vi sjung nog finast eller hur?
Tänkte ta och bjuda på lite bilder från kvällen. Kvällens höjdpunkt på festen va nog när Robert eller va det Roberta? som kom hoppande ut från lådan och överaskade Torsten som va huvudpersonen för kvällen. Jo kommer en bild på denne sköna grabb!!! :D


 Erika med Leo                                      Jag och Jennie




 Robert eller Roberta? :D                    Jennie och syster



Har otroligt många bilder, men orkar inte lägga upp fler.
Nä nu är klockan mycket och är hur trött som helst. Mycket sena nätter nu dom senaste dagarna. Tur man är ledig imorgon :) Ha det fint alla kram kram


Birsta igen!

Idag vart det birsta igen :D blir galen snart på dom butikerna haha. Har i flera dagar försökt finna mig mig en ny tröja men inte lyckas hitta nån. Blev ingen idag heller men hittade en kofta istället haha.
Städade lite på em. Niclas och jennie kom kvällen. Leo va galen och uppspelt som vanligt när det är folk här.
Han somnade inte förens efter tio :O Galen unge!!
Imorgon blir det fest!! Leo ska få vara med en stund. Sedan bär det iväg till mormor och morfar för att sova över där. Så kan en annan få festa till det lite :)
Jo jusst. Nu äter jag godis :D JÄTTE GOTT! ;) hihi Testa det om ni inte har gjort det. Kan rekomendera det. Tänkte att lite kan väl ända inte skada :) Få se om man går på gympa på söndag så förhoppningsvis gympar man bort det då :D
Nä nu blir det tv en stund innan det blir sängen. Ha en fin fredag Kram på er


Bjuder på en bild på Jennie och mig. Vet inte när det va taget. Kanske det blir lite kort efter festen med man kan bjuda på :D 

                        

Torsdag

Dom senaste dagarna har jag vaknat redan kl sex :O Fattar inte varför jag vaknar då?! Pigg som en mört är jag också, men som tur är kan jag somna om efter en liten stund. Ska egentligen upp kl sju.
Idag är det en jobb dag. Känns bra efter som att jag kommer nu vara ledig hela helgen. Fredag,lördag och söndag :D
Åkte även ut till birsta igår och fortsatte mitt sökande på tröja men nej, jag hittade ingen. Blir galen. Har en del tröjor hemma men jag vill ha nåt nytt och frächt! :D
Mattias köpte iallafall ett par nya byxor :D Redan gått ner 2 storlekar på byxor och hela 11 kg!!  Han är duktig han!!
Syns verkligen på honom. Magen har som sjunkit på honom. Ansiktet syns det också på tycker jag.
Men vad som händer med en annan vet jag inte. Känns att jag mår bättre iallafall. Gått ner? Jo några kilon har jag nog gjort 3-4 allagånger. Ska ju inte gå ner allt för mycket heller men vill att det ska synas åtminstone :)
Ojj vad klockan går, måste ta och fixa mig här innan man ska till jobbet. Ha en fin dag alla så hörs vi kram


Vart hitta nån tröja?

Så nu var ännu en dag slut. Imorgon är man ledig igen.. Alltid lika skönt :) Få se om man ska våga sig på att sy några gardiner som jag ska ha i vardagsrummet. Kanske skickar dom till svärmor haha. Hon är duktig hon på att sy hon ;)
Börjar att få panik här hemma. Ska ju på fest nu på lördag. Mattias mosters man fyller 60 och jag har inte hittat nån tröja till mina leggins. Vet inte vart jag ska hitta nån :/ Känns som jag har varit överallt och tittat men ej hittat nåt.
Få se om man åker iväg en sväng imorgon. Känns som man inte vill gå ut nu när det är 15 minus ute :)
JAG VILL HA SOMMAR!!
Tror inte att jag är ensam om det :D
Nu ska jag gå och bädda rent i sängen och sedan sova. Ha det fint alla Kram

Släpphänt?

Jobbat idag, lika segt som vanligt drog dagen fram. Tur man kom hem iallafall :)
Jo på rasten låg jag och tänkte på en sak. Ganska knäpp och konstig sak ;) men måste få skriva om den :D
Hon som jag jobbade med gick på toaletten hörde då efter hon va klar att hon lixom släppte toa locket så det small. Ja jag vet jag är knäpp men asså, är man borta hos andra, smyger man då inte med toa locket? Bara undrar? Jag gör det iallafall :) Ibland kan jag också släppa det med då är jag hemma. Sånna grejer tänker jag på på dagarna :D Vet galet! Men sån är jag ;)
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Nyss tittat på en film på tv. Holiday hette den. ÅÅ vilken bra film fattar inte varför jag inte sett den förut :) Man blir så glad när man ser sånna filmer. Nä nu är det natt så nu ska man krypa ner under täcket. Imorgon blir det birsta, måste köpa ett nytt träningslinne. Godnatt Kram


RSS 2.0