Nu är det helg igen :D

Tycker veckorna går med rasande fart. Snart är det väl jul också haha :) Är ju inget man längtar till nu när det är fin väder men sedan när höst rusket smyger sig på, då vill man ha både snö och jul :D Är ju som sagt väldigt mysigt när det lyser i allas fönster och julgranen står tänd i vardagsrummet :D En sisådär en, två dagar före jul mysigt, mysigt!
Men nu är det bara augusti och värmen är fortfarande kvar och så vill jag ha det :) Nog om julen!
Imorgon blir det jobb. Ska faktist åka ut med jobbet till birsta imorgon, blir nog trevligt :)
Sedan bär det av till Berga då det är lysnatta eller vad det heter. Man tänder iallafall marsaller på stranden. Inviger hösten eller säger hejdå till sommaren. Vet inte rikigt hur det va men väldigt fint och mysigt är det. Gjorde det även förra året och det va fint :) Så blir min helg :)
Nu blir det iallafall duschen sedan lägger man sig en stund i soffan innan sängen ropar :D Ha det fint alla och trevlig helg kram och godnatt

Regn och åter regn..

Igår åkte vi ut till Hogland jag, Leo och Mattias, men tror ni det va härligt där? Knappast!! Det regnade konstant ;( Blir så less när man bestämmer att göra nåt ovanligt. Ajja vi sov över en natt sedan bar det iväg hemmåt igen. Finns ju så mycket man skulle kunna börja att göra där, men man vågar ju inte rikgt då det inte är min ännu. Ska iallafall komma en kille och titta på öppnaspisen nästa söndag få se vad han säger om det hela. Så jäkla mysigt om den skulle funka igen. Kanske man slipper frysa där :D
Är ju övervång i stugan och man måste gå in i en annan dörr på utsidan för att komma upp så nu sitter jag och klurar hur man ska försöka få in trappan i själva huset :D Vill ju inte riva huset bara för att flytta en liten trappa hihi
Dasset! Ja det fina och trevliga stället :D Usch säger jag bara. Det måste fixas ganska snart. Tror bara om man gör det lite finare och hemtrevligare så skulle detta funka även för mig :D Ljusare väggar skulle ju garanterat liva upp stämningen även i denna lilla vrå ;) Nog om detta. Jo köket ska också röstas upp tänkte jag, den sitter jag och slipar på ikeas hemsida :D haha
Nä klockan tickar.. Nu blir det sängen så man orkar med morgon dagen. Hoppas på solen då :) Godnatt alla kram


Nu är allt över

Jaha så nu är allt över! Det man har sett framemot iallafall :) Nu kommer det vardagliga livet fram igen. Jobba, dagis och överleva :D
I fredags va det dax för fest igen och denna gång för Daniel! Vart en lyckad fest med mycket dans och skratt som vanligt :) Synd bara att den tog slut så tvärt och alla gick hem. Men men josefin och jag vi tog med oss ***** och gick hem oss och där vart det fortsatt fest till en kl 5 på morgonen :D Kan säga att man va lagom mör tills vi skulle upp till dop av kusin min kl 1. Men det gick bra!
Gick även på maknaden igår kväll, måste tillbaka dit idag då jag inte köpte allt jag ville. Tar lite emot att gå dit då det regnar, fram med stövlarna och regn rocken haha
Bjuder på lite bilder från fredagen och dopet på lördagen Kram









Några från dopet






Grattis på 30 års dagen!

Snacka om otur man kan ha då.. Kände av för ett par dagar sedan att det inte stod helt rätt till med ryggen :( Igår small det till! Nu har jag nån form av ryggskott. Blir så less då det är fest ikväll. Bror min fyller 30 år!
Igår kväll så höll jag på att dö, men jag la mig på golvet och gjorde några rörelser hehe så efter det kändes det bättre. Ska ju även jobba idag och igår sa jag att jag skulle vara hemma. Känns dock lite bättre idag, lika bra att masa sig bort. Det blir ju inge bättre om man ligger ner heller, bara jag slipper lyfta.
Nu blir det iallafall fika :) Snart jobbet!
Grattis ännu en gång Daniel :D Syns ikväll. Kram alla Elin

Ett tag sedan!

Nä nu är det dax att sätta sig här och skriva lite granna, är ju verkligen en evighet sedan sist :)
Dagarna bara springer iväg och speciellt om man är ledig! Usch vill inte ens tänka på att sommaren är över. Min semester är som bort regnad eller ja fick väl nån sol dag :/ Bara hoppas på att hösten kommer att vara varm :)
Har ju hänt nåt roligt dom senast veckorna som gott.. Niclas fyllde ju 30 den 1 augusti så då vart det fest! Mycket trevligt med mycket god mat och trevliga människor. Han fick så roliga presenter så :D hihi Bjuder på lite bilder från festen!







Nu förra helgen så åkte hela min släkt till Leksand. Bodde där i 2 nätter i en stuga som vi hade hyrt det va också mycket trevligt. På lördagen gick vi in på sommarland som Leo bara älskade :D Ja jag tyckte det också va roligt.
Kändes i bena att man hade gått därinne från 10 till 19 hua så jäkla trött som man va när man kom hem till Sundsvall, men som sagt super roligt. Blir nog att åka dit nästa år med :D Tar väl och bjuder på ett par bilder från där också.






Idag tisdag så tog jag och Leo med oss varsin hink och gick upp i skogen för att plocka lite blåbär. Men ojj så fel jag hade. Trodde det skulle finnas massor :/ Förra året fanns det ju det iallafall. Hittade lite hallon och blåbär som vi sedan till kvällen gjorde paj av :D Vart super gott!! Bjuder på lite bilder från våran skogsvandring :)






Nu blir det sängen gott folk :) Ha det fint kram och godnatt



RSS 2.0