Mehe!

Jaha skulle lixom färga håret ikväll och när jag öppnar skit kartongen så fattas blek medlet!! :O Snopet! Ja det kan man ju lugnt säga. Ajja kanske det är mening med det. Kanske jag inte skulle göra det själv då Mattias bara sover och sover... hmm
Ikväll har vi haft fredags mys här hemma och tittat på idol. Jadu jag undrar om det va rätt som åkte ur, men men så är det.
Imorgon eller ojj kl är över tolv ska man på ladies night ska bli himlans roligt. Mamma ska bjuda på mat innan vi åker så det länktar jag till. Mattias och Leo ska få rå om varandra riktigt hihi
Nu hua mina ögon går i kors här där jag sitter. Nu blir det sängen ha det fint alla kram Elin

Så less så det finns inte..

Kan man bli nå mer deprimerad av att betala räkningar? Nä tror inte det va!?
Hallå! Är inte ens slut på denna månad innan man länktar till nästa, hur ska detta sluta?.
Denna månad får vi åka runt till alla vi känner och äta oss mätta där känns det som. ÅÅ vad less man blir.. orkar inte bry mig, blir bara så nere. Om man kunde vinna pengar nångång då. inte ens det går. Jag vill vara RIK!! skit samma blir inge bättre att sitta här och beklaga sig.
Jobbat har jag gjort idag med. Till kvällen gjorde Leo och jag iordning pumpan :D Vi vart så nöjda med resultatet hihi. Sedan vart det bara att glo på tv. 'Mammas pojkar' Bra serie det :)
Nu blir det duschen iallafall, börjar tidigt imorgon :/ Godnatt alla Kram

Jobbat!

Idag har man jobbat halv nio till kvart över fem så jag kan inte komma på nåt alls att skriva om.
Kan iallafall berätta att mamma min mår bättre och hon är hemma :D känns skönt! Hade sjukt svårt att somna igår. Tankarna snurrade runt, runt. Ligger man och tänker på nåt så går det attan imig inte att få bort det. Förstorar upp det bara mer och mer.
Ikväll är iallafall Mattias hemma så man kan prata med nån hehe :)
Nä nu ska jag servera lite mat på café world sedan blir det sängen. Jobb imorgon med :/ Godnatt alla kram

På ett par sekunder kan allt hända!

Bara ryser när jag tänker på denna upplevelse jag, Josefin och Leo fick uppleva idag!
Började med en trevlig stund i bastun med prat och en massa svettningar.
När vi ska klä på oss så känner mamma att hon inte mådde bra. Yr och svimfärdig!
Sitter då med huvudet mellan benen, ber mig och Josefin att hjälpa henne att samla ihop hennes saker så hon kan gå hem. Ser på henne att det inte står rätt till. Börjar att stappla mot dörren och jag tänker, nä måste gå och titta. Ser då till min förskräckelse att hon måste ha dunkat in huvudet i dörrkarmen när hon ville ut så blodet rann från ett spruket ögonbryn. Får tag i henne i sista sekunden innan hon faller ihop. Både jag och Josefin får panik på högsta nivå! Ja, man undrar vart man får sina krafter när nåt sånt här händer. Fattar inte hur jag orkade hålla henne på fötter innan jag la henne ner på golvet. Som turen va så kvicknade hon till efter några sekunder. Men hua så rädd man kan bli på några ögonblick och va fort det går! Har nog inte skakat så mycket som jag gjorde idag heller. Jo skakade när Mattias vart så dåligt för inte så längesedan också.
Turen va att det fanns en annan tjej med i bastun som kunde ringa ambulans åt oss.
Har pratat med Josefin som följde med mamma till sjukhuset och allt såg bra ut. Vilken tur och vilken lättnad. Hon skulle iallafall få stanna över natten för obsevation.
Lilla Leo stod och va ko lugn medans josefin och jag va stressad till tusen.
Det slutande bra iallafall det som är huvudsaken :) Nä idag skrämmde du oss allt lilla mamma. Inget mera sånt tack!
Hua ska försöka att sova nu då det är jobb imorgon. Ha det bra alla kram

Men nu är det igång!

Nu ska ni få höra här!! :) Idag va det första köpet till Hogland. Har nämligen köpt skåpluckor till det nya köket som ska moneras där till våren :) Länktar redan!!
Åkte till ikea i söndags och såg då att dom reade ut skåpluckor, tyvär inte dom jag hade tänkt mig men dom här får duga och inte ett dugg fula det kommer att bli perfekt! :D
Nu är det bara stommarna kvar och dom är ju billigare än själva luckorna, men inte lika billigt som vi köpte idag iallafall hihi 50 spänn fick vi ge för varje och det va ett himla bra kap :) Så nu är projektet igång :D Nog om detta!
Har ju inte kunnat skriva här då allt har varit dött här hemma i några dagar. Hela föreningen har gått över från Com hem till Telia och övergången gick ju inte så smidigt kan jag ju säga. Blev verkligen less ett tag då inget funkade. Men nu flyter det på igen :D
Nä vet inte vad jag ska skriva. Har väl lite smått tråkigt då Mattias vart utringd på kvälls sidan för att jobba. Lika bra att gå och lägga sig! Ledig är man imorgon så sköönt! :) Ha det bra alla kram på er.
Bjuder på lite blandade bilder, va ju ett tag sedan nu.


 
På väg till bröllop

 
Moster Josefins tokiga påhitt

 
Puss :)

 
Maskerad på dagis

Vart tar dagarna vägen?!

Nu va det ett tag sedan jag skrev här!! Ska väl försöka börja skriva igen. Ibland så känns det att det blir samma och samma och det är väl inte helt kul att läsa men, men ska börja igen :)

Idag är man ledig så får se vad man hittar på. Barnbidraget kom idag också så det kanske blir en sväng ut till bista om killarna vill det :D Leo brukar iallafall vara pigg på det :D
Just nu sitter dom iallafall och tittar på en ny film. Monster vs Aliens *en barn film*
Leo säger till Mattias: Det är en farlig film för dig, bara stora barn får titta på den :D haha ja han är för go!
Jo, va ju på kalas i söndags hos syster som fyllde år 19 år!! Hon är bara barnet än! Jag som trodde hon skulle fylla 20 haha så fel man hade ;) Själv börjar man närma sig 30 usch vad hemst.. Får panik när jag tänker på det också. Tänk när man är 40 år undra vad man gör då och vart man bor. Jobbar man fortfarande som personligassistent?
Min dröm är iallafall att få bo i hus med en härlig trädgård som man får pyssla i :)
Men som sagt är ju en dröm och dom brukar ju nästan aldrig slå in.
Ska ju få ta över stugan i Hogland så det får jag se som mitt första hus projekt. Har mycket planer för detta hus.
Nä nu började jag att skriva om helt annat när det va om Josefins kalas, men vill bara säga tack för gott fika och trevligt sällskap. 
Nu blir det att plocka ur och in diskmaskinen och ta fram snabeldraken *dammsugaren* innan man hittar på nåt annat tok. Ha en fin dag alla kram Elin


RSS 2.0