Ny familjemedlem

Jippi nu är man ledig i tre hela dagar :D Fatta vad skönt! Så ska det även bli kanon väder i helgen, så det får man hoppas på då.
Blir att vi åker ut till stugan med mamma, pappa, syrran. Ska bli himlans skönt att tänka på annat för en stund. Måste hem iallafall och ge katterna mat på lördag. Får man se om man åker ut på en gång eller om man sover hemma en natt och åker ut en stund på dan :) Vi får se!
Men herregud vi har fått en ny familjemedlem här hemma :/ Ingen man vill ha direkt...
En geting! :0 Skulle gå ut och vattna blommorna så såg jag att det satt en geting på våran stol, vart livrädd när jag såg den. Försökte smyga mig förbi, då flög den iväg. Efter bara nån timme så ringer Mattias och vill in. Har ingen nyckel. Kom då att tänka på getingen. Tittar men ser ingen, men så plötsligt sitter den bara där! ÅÅ livrädd igen!
Hua ska man behöva va rädd för getingen så fort man ska på balkonen nu också. Den vart lika rädd för mig och flög i väg en andra gång. Berättade för Mattias han skulle slå ihjäl den!
Jag sa den kan bara inte komma tillbaka igen, men jo visst där satt den en tredje gång. På våran dyna! Öppnade dörren försiktigt för att slå men den rackans smet i väg! Jag vågar inte gå ut mera på den balkongen! Helt sjukt! Han vill bo med oss men det vill inte jag :/
Nu måste vi bli mördare här hemma! Vill inte ha han! Kom och hjälp mig ;)
Nu blir det sängen, lär väl drömma om getingar inatt. Ha det bra godnatt alla! Kram Elin

Löningsdag!

Jippi idag får man lön! som man har länktat :)
Dagen kommer att bestå av att först tvätta, sedan skynda sig in till stan för att se när det är mösspåtagning av studenter. Syrran ska ju vara med! Kul för Leo att se när dom släpper iväg ballongerna :) 
Kommer ihåg när man själv stod där. Vilken känsla!! Ja man länkar tillbaka till den dan det va studenten ;)
Blir väl sedan en sväng på stan, får passa på när man är ledig. Jobb imorgon.
Jo just ja, fick en liten kusin i måndags. Grattis till er alla! Har sett ett litet kort på han och var så söt så.
Nä nu blir det att dammsuga lite med min nya dammsugare haha :D Så stolt så!! Inköpt på Ikea ;)
Jo en sak till! Tack Josefin för den fina bloggen, vart jätte bra! Jag och Leo är såå nöjda. 
Tjing Tjing Elin 

Trött, tröttare, tröttast!

Är sjukt trött! Börjar att känna att man slutat med gympan :/ finns inge ork kvar på kvällarna. Måste försöka att masa mig ut och promenera istället. Har varit lite svårt nu dom senste dagarna då Mattias har jobbat tre nätter och ska nu jobba två dagar. Går ju bra att Leo sitter i vagnen, om han nu vill det :) Till en början kanske, sedan ska han gå själv. Man vill ju lixom få upp pulsen lite annars känns det som ingen mening. Ajja få sätta gång nu snart så man inte blir en soffpotatis igen.
Jobbat har jag gjort också idag. Gick bra! Vädret vart ju strålade medans vi va ute och gick :D
Imorgon blir det långdag på jobbet :( Ska åka iväg till birsta så dagen får gå lite fortare och lite annat att tänka på :) Bra för både kropp och själ ;) hihi
Leo har varit med Josefin hela dagen så han somnade skönt nu ikväll framför tv :D Jag med haha :) Är såå sluut!!
Jo just ja, vi gick till mamma och pappa och åt idag också. Det va super gott! Tack för det!!
Imorgon blir det för Leo att sova över hos farmor och farfar. Mattias jobbar fm lika så jag så det är lika bra för han att sova över där. Han klagar nog inte :D Va några dagar sedan han såg dom nu.
Nä hua va tiden rinner iväg. Måste packa väskan åt Leo så slipper man stressa imorgon på morgonen.
Trevlig helg kram Elin

Tack Josefin för barnvakten!

Hattparaden

Idag vart det att gå med mamma, syrran, Herman och Leo på hattparaden. Det började bra med halvfint väder. Skönt ute iallafall. Kommer fram och det börjar bli moln och skitkallt :( Blir så less. Hade väl kunnat vara fint sista dagen innan man ska börja att jobba tre dagar. Men så vart inte fallet. Höll på att frysa ihjäl medan vi gick där.
En rolig grej fick vi vara med om iallafall. Leo vann på chokladhjulet :D Vilken duktig kille vi har! :D Festade slut på den på engång :D haha det va gott!! dom åkte en karusell innan vi gick hem.
Måste säga att den här hattparaden måste ha dött ut! Har för mig att det brukar va smockat med folk på den dära tillställningen. Såg inte många själar och med hattar fanns det få av. Nä bojkotta detta! Inge kul.
Sedan vart det bastu till kvällen. Leo och Herman dom bara busar :) Undra när dom kommer upp i tonåren, vad dom hittar på då!? haha vill inte ens tänka tanken.
Nu blir det sängen. Imorgon ska Leo va med syrran så vi måste traska över gården till en halv nio :) Efter jobbat blir det mat hos mamma och pappa. Mums! :D Hejsvejs Kram


                                               

                                                      Syns inte så bra kanske. Leo och Herman åker på varin häst :)

Snart helg!

Nä usch snart börjar man att jobba denna skit helg! Hatar verkligen denna helg, fredag, lördag och söndag. Långdag på lördag ;(  Känns som man inte bor hemma när man jobbar så. Fick veta förut idag att Mattias ska kanske jobba lördag och söndag. Då kommer jag ju inte se Leo på flera dagar :( Han lär väl måste sova hos sin farmor och farfar då. Nä hua bojkotta jobb på helgerna! :D

Ja vad har hänt dom senaste dagarna? Inget speciellt antar jag. Jo i lördags va vi på konfirmation, min kusin Anna konfirmerade sig. Det gick bra Leo va snäll som ett lamm :D Han somnade i kyrkan! Efter det vart det hem till dom för att äta en massa god mat :) Ojjojj inte bra för en annan det inte. Dom hade köpt en studsmatta som var så rolig så. Alla älskade den :D Ja, några iallafall ;)
Det va väl det intresantaste som har hänt på sistone :D


Nu har man snart varit ledig i tre dagar. Fattar inte vart tiden tar vägen.
Åkte med Leo till södra berget igen då han tyckte så mycket om att klättra, men denna gång vart det tarzan stigen :D Den va längre men kanske en aningen tråkigare. Leo gillade det skarpt :) Sedan vart det varmkorv vid ett bord där. Jätte mysigt!

Nä nu börjar ögonen att gå i kors på mig här. Nu blir det sängen! Ska lägga in några blandade bilder bara för att göra denna bloggen lite roligare att titta på.
Imorgon bär det av till hattparaden i Bergsåker kanske, får se vad vädret blir, det som avgör.
Näpp hej hej och godnatt kram Elin





                                       

                                                                       Leo vid vängåvan inne i stan
  


                                        

                                                                                       Draken och Leo


                                        

                                                        Anna på konfirmation med moster Karin i bakgrunden

                                     
                                          

                                                                       Leo på studsmattan hos Anna


                            
                                         


                                                                 Här va det varmkorv på södraberget i tisdags :D

Varit hemma!

Så nu är det snart helg igen då.. Tyckte det va helg bara igår :) hihi
Men det tråkigaste är väl att vi har varit sjuka här hemma. Först Leo sedan smittade lilla monstret mig med :(
Förkylning med feber. Det typiska med detta är att Mattias jobbar typ aldrig. Ja och nu jobbade han precis nu då. Ja jag säger bara typiskt! Men det har gått bra. Har inte dött en iallafall :D Snart är det helg och då mår man alldeles för bra :D Undra om det kan vara allt godis som man blir så glad av?! :)
Nu till lite roligare. I tisdags åkte vi upp till södra berget och gick björnstigen och Leo bara älskade det. Måste göras om fler gånger :) Är ju lite träning för en annan med :) Han ville gå flera gånger. Vill klättra mera! Sa han hela tiden.

Idag åkte jag och Leo med Jannice och Olivia in till stan. Gick bra! Leo va lugn som en filbunke. Kanske beror på att han inte är frisk än men pigg är han hemma iallafall. Skönt med lite omväxling än att bara sitta hemma och dega :)
Nä nu blir det sängen. Ska upp en hel timma tidigare imorgon. Börjar halv åtta. Kommer lite bilder trån i tisdags från björnstigen :)


                                                          

                                                                                                       Tungan rätt i munnen :)

 
                                                            

                                                                                                           Så duktig kille! 


                                                            

                                                                                                              Avklarat! Vilar lite..


Måndag!

Hej och hå! Nu är den glada helgen slut, slut, slut, alla burkar bäres ut, ut, ut :D
Hade det väldigt trevligt här hemma på lördagen. Jobbade dagen sedan hem och fixade det sista innan gästerna kom. Bjöd nämligen Josefin, Jennie och Niclas på mat här hemma. Vi vart ett litet trevligt sällskap. Efter maten dök Tessan och Fredde in på lite kladdkaka som syrran hade tagit med sig. Mumms jätte gott! Tackar för den :)
Sedan vart det dricka och lite musik. Vid en tio drog vi vidare till Roberts kompisar. Ena hans kompis fyllde år så vi åkte dit för att gratta. Vart där hela kvällen/natten, kom inte hem förens kl fyra :0. Helt slut kan jag lova!
Vart ju lite galenskaper där borta hos fjobben som han kallas, men men inget att göra åt den saken nu. Tur man inte va inblandad :)

Till nåt helt annat. Leo är lite sjuk snuvig och grinig. Inte allt för grinig men lagomt att man blir trött i öronen. Tur han är ledig från dagis en dag till så han hinner kurera sig lite.
Känner faktist lite själv att jag inte är hundra. Känns som att jag håller på att få ont i halsen :/ Usch hoppas man klarar sig.
Nä nu blir det sängen! Är så slut efter lördagen. Lägger upp några kort från lördagen :) 



                                              


                                                                                Gänget! Jennie, jag och Josefin

                                               
                                                  
                                                                                                              Jag

                                                
                           
                                                                                                 Party pinglan Josefin
                                                                  



                                                     Nä fy detta tog så lång tid. Får blir bra så :)
                                         
                                                                                                                                                    Godnatt kram Elin

Nu är det helg!

Idag är det fredag och man har inte gjort många knop denna dag. Eller jo nogra knop, hade tvättstuga och jobbat i fem och en halv timme :D Jobbar imorgon med sedan är man ledig tre :D Det är så det ska vara :D
Måste ju även lägga in ett litet inlägg om min syster som tog körkortet idag :D Grattis till dig!! Nu är man sist med det då. Ajja måste fixa det snart. Nu är det ju omöjligt då mina övningskörnings papper är på vift. Fattar inte vart dom har tagit vägen :/ Nog om detta!
Imorgon är det fest!! Jippi Välkomna alla som vill :) Ska bjuda Niclas, Jennie och Josefin på mat först så blir det lite festande efteråt. Måste ju fira Josefin nu då hon är så duktig ;) hihi
Ojj ja just min kompis Jannice har ju fått en liten Olivia också :) Jätte söt liten tjej :)
Grattis till er med :)
Nä nu ska jag gå och göra lite nytta här hemma innan man slår igen sina två blå. Blir mycket imorgon. Jobb och fest! :D Härligt.
Ha det bra alla och trevlig helg Kram Elin


Slut på helgen!

Snacka om att man har haft det skönt nu. Värsta sommar värmen har vi haft, solat och mått gott i flera dagar, det gillar jag :D
Få se här nu, vad har man gjort i en vecka? Inte mycket. Vart jobb tis och tors förra veckan så den va en helt underbar vecka :) Denna vecka blir lite längre, men men det gör inget för vi ska nämligen ha en liten fest igen :D Ska bli kuligt. Bjuda på lite mat och så.
Jo i torsdags så vart med majbrasa med Leo i Bergsåker. Han vart inte så intresserad som jag trodde han skulle vara. Kanske lika bra det, då vet man att han inte blir nån pyroman haha :D
På kvällen vart det en liten fest med Roberts kompisar. Va väl helt okej :) Mådde ju inte så bra dan efter iallafall :) Så är det! ;)
På lördagen åkte vi ut till stugan. Hjälpte till med lite krattning, grillade och mådde gott i solen. Tänk om man kunde ha det så hära alla dagar :D Härligt!
Sedan på kvällen stack Mattias och pappa iväg till Göteborg. Mattias skulle nämligen köpa en bil där nere :0 Ja lite väl långt tyckte jag. Men dom åkte iväg med tåg kl halv tolv på kvällen. Kom tillbaka igår vid en halv nio på kvällen. Vilken resa haha skulle nog dött ja :D
Bilen va fin iallafall. Silver metallic volvo V40. Tyvärr han jag inte se den så mycket, får titta på den mera ikväll efter jobbet.
Nä nu måste jag ta och fika lite innan det bär av till jobbet. Hejsvejs alla Kram

RSS 2.0