Hattparaden

Idag vart det att gå med mamma, syrran, Herman och Leo på hattparaden. Det började bra med halvfint väder. Skönt ute iallafall. Kommer fram och det börjar bli moln och skitkallt :( Blir så less. Hade väl kunnat vara fint sista dagen innan man ska börja att jobba tre dagar. Men så vart inte fallet. Höll på att frysa ihjäl medan vi gick där.
En rolig grej fick vi vara med om iallafall. Leo vann på chokladhjulet :D Vilken duktig kille vi har! :D Festade slut på den på engång :D haha det va gott!! dom åkte en karusell innan vi gick hem.
Måste säga att den här hattparaden måste ha dött ut! Har för mig att det brukar va smockat med folk på den dära tillställningen. Såg inte många själar och med hattar fanns det få av. Nä bojkotta detta! Inge kul.
Sedan vart det bastu till kvällen. Leo och Herman dom bara busar :) Undra när dom kommer upp i tonåren, vad dom hittar på då!? haha vill inte ens tänka tanken.
Nu blir det sängen. Imorgon ska Leo va med syrran så vi måste traska över gården till en halv nio :) Efter jobbat blir det mat hos mamma och pappa. Mums! :D Hejsvejs Kram


                                               

                                                      Syns inte så bra kanske. Leo och Herman åker på varin häst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0