Lördag

Dagen började med att Leo vaknade kl 7 :/ inte helt skönt när man är ledig och allt, men men så är det. Man kan inte få turen 2 dagar i rad då han sov till en kvart över 8 i fredags :)
Iallafall så åkte vi våran vanliga runda på helgen då man är ledig till birsta haha. Handlade ingenting då man ligger nästan på noll i kassan. Köpte nåt skit inne på ÖoB som man kanske inte behöver än men så vart det iallafall :)
Josefin frågade om vi ville följa med dom att äta på kina innan dom skulle på teater, plånboken sa nej men min mage/hjärna ville ha kina mat så vi hängde på :D Ångrar mig inte iallafall gotti, gotti va det :) Ganska skönt med Leo att man inte behöver köpa nåt extra till honom. Man delar bara sitt med han då han äter som en myra. Mysigt va det iallafall kommer garanterat att gå dit fler gånger. Fanns ju ett himla bra erbjudande där! Fick välja på 3 sorters mat och sedan fick man en biobiljett för 159 kr Skitbra så det måstes provas :D
Sedan åkte vi hem och tittade på körslaget och åt godis. Det va Ola som vann och helt rätt tycker jag :) Så då firade jag och Leo ännu mera haha.
Nu sitter man här och är så trött så trött, ögonen håller på att gå i kors. Blir sängen nu för min del.
Fortsatt trevlig lördag min är iallafall slut haha godnatt kram Elin





Snart är det slut på veckan ;)

Imorgon får man sjunga den sången :D Nu är det slut på veckan, det är dax för fredags myyyys!! :D
Leo älskar verkligen den sången. Imorgon kommer det smaskiga fram hihi
Det är ju även fredagen den 13 så man får passa sig noga. Blir att vara inne hela dagen :)
Som sagt nu är man ledig i 3 dagar så nu ska vi slappa. Inge festande för min del iallafall. Jobbade stenhårt förra helgen så nu ska här mysas :) Ja, sten hårt och sten hårt kanske det inte va men det kändes som jag bodde där borta i 3 dar iallafall och det är skit jobbigt. Men men så är det.
Näpp nu ska jag se lite tv innan det blir dax för sängen. Ha en trevlig helg alla :) Kram Elin


Onsdag

Mehe! Idag så missade jag bonde söker fru :/ Attans!! Får bli att se på webben :) Tur att sånt finns.
Har inte blivit att skriva nåt då det inte finns nåt att skriva om haha :D Jobbade dagarna 3 på jobbet i helgen. Varit ledig i måndags, jobbat tisdag och så ledig idag igen :D Bara jobb imorgon så är man ledig dagarna 3 nu till helgen haha :D Så sköönt.
Va iallafall på gympa igår och idag så nu har jag fått träningsvärk i rumpan :D Bra att så man vet att man rör på sig hihi
Mattias sitter och har ont i huvudet här så jag ska ta och trycka lite nu på huvudet, få se om det hjälper. Ha det fint alla kram och godnatt

Första snön

Jaha så va vinterns första snö här. Kanske inte allt för kul då jag bara vill ha sommar, men det är nog super kul för alla barn :D Så jag gläds med dom små :)
Nu har man snart varit ledig i tre dagar. Tiden går så fort vill vara ledig längre :)
Igår åkte jag och Mattias till Hogland för att kolla upp en sak. Hade tänkt göra om en sak men det sket sig. När vi stod där kom jag en annan ide som jag tror blir mycket bättre än den förra. Får hoppas på det hihi.
Idag är det torsdag så få se vad man hittar på idag. Ska iallafall till nån affär och köpa fredagsmys tills imorgon. Jobbar ju så länge så man hinner inte köpa nått tills kvällen kommer. :D
Nu ska Leo och jag fika vi börjar med att väcka pappa med att hoppa han på magen ;D hihi
Ha det fint idag alla Kram Elin och Leo som sitter i knä.


Tomten är tidig iår :D

Ladies Night!

Orkade bara inte skriva igår så det får bli idag istället :D I lördags vart det iallafall ladies night och fasen så bra det va :D Helt klart värt pengarna! Jag, mamma, syrran och moster samlandes hemma hos mamma kl halv sex. Där bjöds det på mat och det va super gott efter det började festen haha. Nä men det va skit kul och jätte trevligt. Åkte till Timrå vid en åtta och jädrar va mycket kärringar /tjejer ;) Sedan började showen och den kommer man nog inte glömma på ett tag :) Hur bra som hellst. Efter showen så drog vi in till stan, tänkte gå in på nya espan men sällan att det är kö där då! Näpp vi gick till daltons istället haha. Snusk ställe! Mycket folk, trångt och djävligt men kul endå. Kul när det bara är tjejer som går ut :) Sedan kommer dom äldre damerna på att dom va hungriga och ville GÅ till big boy så det va bara att börja traska. Asså fatta att jag hade ont i mina fötter när jag kom hem hehe. Kom väl hem till en halv fyra eller nåt :/ Mattias va ju hemma med Leo så jag förstod ju att det skulle bli en tidig morgon och fy så tidigt det vart. Leos lilla två blå tittade upp kl halv åtta. Mamma jag är hungrig! går ju inte bara att vända på sig och lossas som ingenting. Skulle aldrig kunna vara så elak. Så det vart bara att masa sig upp och fixa fika. Varm choklad och rostade mackor och fyy så gott det va :D  Jag va riktigt hungrig fast man hade ätit kl tre på natten/morgonen :) Sedan så gick man som i en dimma hela dagen hua helt slut! Sov ju bara tre och en halv tim den natten. Men men så är det :D Tar man igen imorgon. Är ledig nu i tre dagar jihaa!!
Nä nu har jag inte tid med det här. Måste farma, mata fiskarna och fixa maten på cafe world :D har mycket att göra på kvällarna hihi :) Ha det bäst tjing tjing / Elin

Kommer lite bilder från kvällen :)


Ladies Night


Ladies Night


På Daltons


RSS 2.0