Denna långa helg

Usch vad jag blir trött jusst på denna långa helg. Jobbar fredag,lördag och söndag. Långdag på lördag. Nu är den iallafall gjord :D Bara imorgon kvar.
Jo ja va ju ett tag sedan jag skrev här nu, men det har inte hänt nå speciellt, förutom att jag va med Jannice på stan i torsdags. Hon ville äta ute nånstans och jag som går på gi så är det ju lite svårt att hitta nåt ställe för det om man nu inte går på nån finare resturang då. Men vi gick på mc donalds till slut. Och duktig som man är så tog jag en sallad med vatten till :D Mycket stolt va jag då!! Va väl inte riktigt samma känsla men det gick.
Fick handla lite extra i stället ;D hihi
Nu sitter man här helt trött i huvudet efter en lång dag på jobbet. Ska fixa lite papper här hemma och sedan krypa ner i sängen. Ny dag med nya tag :) Hoppas att ni alla har haft en skön helg. Har väl jag haft också, är bara synd  att man måste kliva upp så tidigt. Ajja Sovgott! Kram

Betalt

Igår va det gympa igen gick bra som vanligt. Va rätt jobbigt när man va mitt i det. Efteråt känns det bara härligt att man har utfört det :D När vi skulle åka hem gjorde mamma en sladd med bilen ;) haha ojj sa jag, vad du kan :) Mamma tyckte nog det va roligt med hihi.
Jo föresten skrev inte att jag drog med mig Mattias och Leo på en promenad som vart lite väl lång. Vart ute i över en timme. In i skogar runt elljusspår. Ojj ja det vart inte som jag tänkt det. Men alla va nöjda och glada när vi kom in :)
Idag är Leo på dagis så man har faktist rätt tråkigt. Ska nog åka på nån affär och köpa lite grejer, ska ha tvättstuga till kvällen så jag måste inhandla lite sköjlmedel.
Har även betalt resan till Vemdalen nu. Så nu bär det iväg den 29 mars. Kul Kul!!
Nä, nu ska jag fixa mig lite innan man drar iväg till affären. Tjing Tjing

Birsta

Det vart att åka ut till birsta en sväng som vanligt :) Åt lunch hemma innan det bar iväg. Hittade inget alls där att köpa denna gång. Eller jo en sak, litet linne till leo med boxerkalsonger till. 25 spänn! som hittat :D
Åkte sedan och handlande på willys. Skönt att för en gång skull inte behöver köpa en massa godis och annan skit mat. Nu är det bara riktig mat och massa grönsaker haha. Börjar faktist att bli lite less på detta vad grönsaker heter ;) Men det är bara att bita ihop. Ska klara det till sommarn iallafall.
Vart faktist en och annan godis nu ihelgen. Skit isamma man måste få leva också ;) hihi
Ny vecka med nya tag. Redan på tisdag är det dax för gympa igen :) ska bli skönt.
Nä nu är det dax för sängen. Jobb imorgon. Börjar inte förens kvart i nio så allt för brottom har man inte. Blir nog en dusch på morgonen. Ajja godnatt på er alla kram


Lugn dag

Igår va det en lugn dag här. Skönt att inte behöva stressa som man alltid gör. Vi va färdig att åka kl tolv. Skulle inte vara på kalaset förens kl två. Ut till Birsta för att köpa en present, tänkte att jag skulle köpa en sån liten fågel som kvittrar när man sätter ner den i en blomkruka när det är dax för vattning :) Men som min tur alltid så fanns det ju ingen kvar. Det fick bli blomstercheckar istället. Vad annars köpa till en 75 åring som har allt. :)
Hon vart glad iallafall. Det som räknas.
Här kommer lite bilder från gårdagen..


                                                         Niclas och Jennie, mätta och belåtna :D



                Leo med farfar och farmor. Testar telefonen.



 Vart väl inte där så länge. Ett par timmar eller tre iallafall. När vi åkte hem så va det värsta snöovädret där nere i Gnarp. Hemma va det som vanligt. Men efter några timmar så va det snörtorm här med. Så nu idag har det väl kommit en decimeter snö. Usch jag som vill ha vår och sommar :D
Nä nu ska vi gå och fika här hemma. Lilleman sov ända till kl åtta imorse, så skönt så :)
Idag blir det nog birsta om jag inte minns helt fel :) haha
Ha en fin dag alla. Kram




     

Fredag

Inte många minuter kvar av fredagen inte. Har varit sjukt trött hela dagen. Började nämligen halv åtta imorse :/ Usch är jag inte van med, är iallafall ledig nu i helgen.
I onsdags vart det träning med mamma sedan hände det väl inte allt för mycket. Igår hade mamma för ont i benet för att träna så vi gick till bastun istället. Leo vart super glad för det :D
Idag har man bara jobbat och städat. Pratade med Mattias under dagen och sa till han. Kan bara vara jag som inte har det stressigt på mitt jobb. Men ojj så fel jag hade. På em vart det så stressigt så jag höll inte på att hänga med mig själv ens :D Japp bra att stressa ibland med. Hem och åt, efter det vart det bara att städa här hemma också. Får man bli galen. Tur Mattias hade plockat undan lite iallafall. Har kollat på tv lets dance. Tycker det va rätt som åkte ur. Hon är lite för stel för sånt. Sorry!
Jo föresten så en så jäkla bra film här igår. Så spännande och så gripande. Rekomenderar den mycket :D
The Duchess hette den. Se den!!
Nä nu blir det sängen för mig. Har varit vaken länge nu :) sovgott kram


Här kommer en bild på badpojken från ikväll :)


 Kanske den blivande tomten? :)


God morgon

Nu sitter man här ny duschad. Väntar på att alla ska vakna så man kan föna håret :) Sedan bär det iväg till jobbet.
Somnade visst från allt igår så då tar jag chansen och bloggar så här på morgon kvisten istället. 
Gårdagen var väl inge speciell. Lika dom andra dagarna. Åkte ut till barnenshus och köpte en ny vagn till lilleman :)
När vi va på affären så frågar jag Leo. Vilken färg vill du ha på vagnen? Han svarade.  Jag vill inte ha en ny vagn. Ja det tur att det finns sånna som inte vill ha nya saker. Nöjer sig med det som finns :D Men han fick sig en ny vagn. Jag fick välja till slut :D Det vart denna finna vagn! En enkel liten smidig vagn, ska köpa till en suflett vid ett senare tillfälle.






Nä usch vad tiden går fort. Får nog ta och fika här så man hinner med sig. Nu jobbar man till en kvart över fem. Undra om mamma min orkar träna idag då? Annars får man väl ta det på torsdag istället. 
Hon går nämligen på spinning med syrran och så ska stackarn gympa med mig. Hon är nog helt slut hon ;) hihi
Nä nu väntar fikat ha en fin dag alla kram
Bjuder på en till bild på sötnosen :)






Jo föresten, syrran åker till Göteborg idag. Om du hinner läsa så trevlig resa nu. Och du sup inte ihjäl dig ;) hihi
kom ihåg att ringa kram
 

Måndag

Har varit så trött på kvällarna så jag har inte orkat titta åt datorn ens :) Men idag är jag piggare, känns aldeles utmärkt.
Ja få se lite kort om mina dagar. Vart ju hemma iallafall men lilleman på fredagen. Lördagen jobbade jag till kl fem. Efter det hem till mormor och morfar. Dom skulle bjuda på mat och det va gott :) Ja, kan ju säga att det fanns en massa gott men som jag då INTE få äta. ;( Gick bra! Kunde hålla mig ifrån alla frestelser förutom att jag tog två st aftereight :D Gott som attan va det ;) hihi 
Karin (moster) min berättade att hon inte kunde hålla sig när hon fick tag i en ckoladkaka. Ja hon är bäst! :D Josefin och jag höll på att skratta ihjäl oss när hon berättade hur allt gick till :D Ja hon är för rolig hon.
Vart väl där inte allt för länge då jag va så trött så trött. Leo va tröttare haha. Han däckade när vi gick hem med han i vagnen. På söndagen så vart det birsta igen :D Sällan man är där då... Handlade som vanligt nåt. Faktist ett par leggins och en ny bh till mig. Brukar aldrig köpa nåt till mig själv. Alltid till Leo :) men det gör inget skulle kunna ge bort allt till honom om jag måste. Sedan bar bilen iväg till Mattias föräldrar, bjöd in oss själv på mat haha.
Så nu är det måndag och denna måndag har det inte hänt speciellt mycket. Jag gick ut själv och gick en runda va väldigt skönt att kunna gå i sin takt. Lite raskare, än dom gånger man går med Mattias :) Inge illa ment! ;) Och nu är det snart prison break. Ska fixa ordning lite här hemma innan det blir dax för tv. Så ha nu alla en trevlig kväll. Kram Elin


Hemma idag

Det vart så man vart hemma. Skönt rent ut sagt :D Hua va ju så kallt imorse. Tittade på termometern och den visade 21 minus OJJ! :o Har bara varit inne idag, eller jag och Josefin gick på hemköp till kvällen, skönt att lufta sig lite. Hade sjunkit till en 16 minus då!
Dagen har flytit på som alla andra dagar. Leo glad fast mycket snorig och hostig. Sov i nästan tre timmar på em. Skönt för han.
Imorgon blir det jobb. Mattias är hemma så nu får man pallra sig bort, tur det inte är långt. Tar ca tre, fyra minuter till jobbet :D
Ska även till min mormor på julgransplundring i morgon. Är Leo piggare imorgon så går vi dit. Han ska vara där vid en tre. Jag slutar inte förens fem så jag kommer senare. Blir bra det så slipper man tänka på mat imorgon hihi ;) Hemsk jag är! :P
Nä nu ska jag föna håret, nyss duschat. Sedan bär det iväg till sängen. Trevlig helg! Kram


Leo sjuk

Jo haha jag fick mig en jäkla tränigsvärk igår :D Men det är skönt det med så man vet att man har hållit igång ;) Känner även lite idag med hihi.
Idag har man varit hemma :) Fast lille man är sjuk. Har hosta och är snorig :( Inge kul, har snytit sig hundra gånger idag, är aldeles röd under näsan. Stackarn!
Faktist hunnit med mycket endå. Gick på affärn på fm. fyra fläskfile för en hundring. Det är bra pris det :D
Hem gjorde lunch som bestod av bara nyttigheter :) hihi börjar bli proffs på detta nu. Sedan bus med Leo. Han somnade till slut så man fick lite egentid. Eller ja jo jag somnade en stund jag med ;) Sedan vi en tre så va det tvättstuga. Han med att göra mat på det. Sprang som en tok upp och ner i tvättstugan. Bärande på en lilleman och tvättgrejer :) Så idag har man nog tränat lite :D Gick iallafall bra med allt.
Leo vart lite smågrinig på kvällen, men han va trött somnade som en stock vid en halv nio.
För morgondagen undrar jag bara hur jag ska göra. Mattias jobbar fm och jag ska jobba kväll. Börjar kl fyra. Leo är sjuk. Jag vill vara hemma men Mattias säger, är ju bara två timmar sedan kommer jag hem. Ja men då måste han ju till nån dom två timmarna. Nä jag är hemma. Är man sjuk då vill man vara hemma i sin miljö. 
Jo till nåt annat så går denna GI hur bra som hellst. Har inte ätit nåt onyttigt på en hel vecka :D Godis suget är över. Skönt att inte behöva sitta och äta på nåt jämt. Hoppas man går ner lite nudå. Vill iallafall gå ner fyra, fem kilo. 
Nu väntar tv sedan sängen. Kram på er alla! 

Tränat

Idag har man hunnit med mycket. Först på fm åkte vi till sidsjön och matade änderna sedan gick vi runt sjön. Tycker Mattias är så duktig och jag med för den delen, men han lite extra :D Efter det åker vi hem och gör lite lunch Kommer på lite senare att jag vill gå till Bergsåker och titta på 10 kr markanden så då blir det en promenad igen ;) Japp lika bra att köra på medans man ändå är igång. Blir inte hemma så länge då jag får höra att Josefin och mamma ska iväg och träna så då hänger jag på dom :) Känner mig ganska så slut ikroppen då det va nästan tre års sedan sist jag tränade men nu är det ändrig och det känns fantastiskt :D Undra hur man känner sig imorgon? hihi åter står att se. Jo det här med godisätandet så går det strålande. Har inte rört/ätit en godis sedan fredags :D Mycket stolt över mig själv. Va ju hemst dom första dagarna men har gått över, men ska ändå bli väldigt gott på lördag då vi bestämmt att vi ska få äta lite :) En dag iveckan kan väl ändå inte skada ;) Nä nu blir det sängen är sjukt trött nu iallafall. Känner att det börja komma i armarna ;) hehe jo ja ska se om jag kommer upp imorgon från sängen. Ha det fint alla kram


Söndag

Så nu går denna dagen mot sitt slut. Igår (lördag) åkte vi ut till birsta som vanligt på våra helgsrunder :) Hittade inget speciellt förutom ett nytt sopset hihi. Den andra gick sönder då det va vilda lekar här mellan Leo och Herman för ett par veckor sedan.
Till kvällen vart det casino igen. Trodde att det va min tur att vinna, men ack så fel jag hade igen :( Blir så less när man inte kan komma hem med lite pluss på fickan. Mamma, pappa och Mattias va också med.  Gick nog inte så bra för dom heller.
Idag har det varit en slapp dag. Tog tag i saken på morgonen och började städa och vart klar i rätt bra tid så jag kunde slappa lite innan vi gick och hämtade Leo hos farmor och farfar.
Jo just vi har ju börjat med GI metoden här hemma. Kan ju säga att detta är inte lätt. Fattar inte hur folket klarar av detta!? Är konstant hungrig eller ja kanske inte hela tiden men är små sugen.. Godis ser jag överallt. Skulle lätt kunna betala 100 spänn för en chokladkaka :/ Tror jag börjar bli knäpp. Är väl sockret jag är galen i antar jag, Men jag ska klara det här alla andra gör ju det så då ska jag med :)
Nä nu tickar klockan på med en rasande fart. Måste fixa maten tills imorgon. Riva lite morötter och skära lite grönsaker. Lunchen får bestå av Ägg ,bacon och keso :)  Sedan ska jag drömma om att jag är i godis landet :D Tjohej


Fredag

Känner att jag måste ta och bjuda på en bild igen var ju ett tag sedan. Här kommer löjliga familjen på julafton :D
Jag, Josefin, Andreas och Leo. Titta och njut ;) hihi





Idag har man varit ledig och känns som jag har hunnit med hundra saker idag :) Känns bra för en gång skull.
Gick med Leo på dagis till morgonen kl nio. Tog sedan bussen till stan för att gå till tandläkaren som gick kanon. Jag vågade borra utan bedövning :) Bra gjort Elin!
Tänkte ha nu skippar jag den så kommer besöket bli billigare, men ojj så fel jag hade 917 spänn :O Tror jag blir galen.. Hur blir nästa besök då? Samma belopp igen. Ja man får skylla sig själv när man inte har gått på ett tag.
Efter det så gick jag nån timme på stan. Mamma kom och hämtade mig sedan hemma för att åka vidare ut till coop och inhandla lite till kylskåpet :) Hem och sedan hämta Leo på dagis som inte ville gå hem :/ Gick bra till slut. Hem börja med maten. Tänkte ta en plankstek som förra veckan. Vart ju så gått sisst :) Det vart det också. Leo och jag mumsade som bara den ;) Mattias fick äta senare då han slutar så sent.
Nu till kvällen har vi plockat och röjt lite här hemma. Till slut vart det tv lets dance. Kul program det :) Kl har nu hunnit blivit kvart i tolv så nu blir det sängen. Hörs imorgon Kram

Bastat

En ny dag väntar.. Ska till tandläkaren imorgon, pirrigt men ska ända bli underbart :) Är så här att min tand gick av eller att en gammal lagning har gått upp. Det hände i juni förra året när vi var i Kreta :o  Ringde i augusti fick inte tid då förens i dec. Kunde inte då så då fick jag komma nu i januari :) Har iallafall inte haft ont :)
Idag har det bara varit jobb. Mamma min va och hämtade Lilleman på dagis och det gick bra. Fick äta där. Sedan tog vi en tur till bastun. Leo va så klart med :) Nu ikväll blev det bara att sitta framför tv. Är jätte trött nu så nu tänker jag dra täcket över huvudet. Mycket att göra imorgon. Är ledig dagarna tre :D Härligt värre!!
Sovgott Kram


Nu är glada julen slut..

Ledig idag :) Så nu åker den glada julen ut :) Ska bli skönt att få tillbaka allt som det brukar vara. Har grejat på hela morgonen fast man går som en zombi :/ Kunde inte somna inatt när jag la mig.  Mattias han snarkade nåt så fruktansvärt så jag vet inte vad. Blev bara mer och mer irreiterad. Leo kom in till slut och han låg och kliade sig och hade sig han med. Blev galen av allt!
Gick upp och tog bomull och stoppade i öronen sedan somnade jag. kl va väl vid en halv tre tror jag.
Så nu är man måtligt trött och så är det jobb imorgon. Blir en tidig kväll. Leo ska iväg till dagis imorgon med. Han har ju varit ledig i tre veckor så nu länktar han.
Nä nu ska jag fortsätta med mitt arbeta här hemma. Nu är glada julen slut,slut,slut.... :D
Kram

stan

Idag va syrran och jag på stan. Leo va med han med :) Faktist så hördes han inte allt för mycket för en gång skull. Annars brukar det va livat när denna lilla mannen är med. Gick bra idag. Vi va där i några timmar. Köpte som vanligt onödig då man inte har så mycket pengar, men vad fan gör det. Man lever bara en gång :D
Mamma kom på kvällen och hälsade på. Drack glögg och pratade. Leo va uppspelt som vanligt :)
Mattias jobbar natt för andra dagen så man har lite halvtråkigt. Känns bara så tyst när han inte är hemma. Kanske ska jobba imorgon med. Leo ska åka till farmor o farfar imorgon då jag jobbar och Mattias måste sova. Men sedan är jag ledig en dag igen :D Har ett så jäkla bra schema så det finns inte. Synd bara det inte är mer procent.
Nä nu ska man snart börja att dra sig mot sängen så man orkar med att kliva upp. Kram på er alla

Sjuk

Usch och fy! Är förskyld för tillfället :( inge vidare kul. Men har jobbar ändå hela helgen. fredag, lördag och så nu idag. Igår va det lång passet dessutom. Nu är det gjort på ett par veckor igen :) Känns bra iallafall.
Leo sover hos farmor och farfar så det är lugnt här hemma. Ställde kl på halv åtta istället. Hinner bra då också. Skulle aldrig hinna det om Leo va hemma. Då ska man leka, titta på tv och gosa så då är det bäst man har lite tid ;) hihi. Äh det vart inte så roligt inlägg, vet bara inte vad man ska skriva när man tillbringar 3 dagar på jobbet. Händer inte så mycket på kvällarna här inte. Nä nu ska jag iallafall till jobbet igen, känns som man nyss kom därifrån. Slutade där igår halv tio. Ujj tittade på termometern nu - 17 grader. Bäst man klär på sig riktigt.  Ha en fin dag alla Kram

Pigg idag :D

          Leo äter plankstek



Jaha då va det ett nytt år med nya tag ;) Gott nytt år på er!
Ovanligt pigg är man också. Lika bra det kanske så man orkar med att jobba hela helgen. långpass på lördag också usch! Men sånt är livet.
Vart lite festande igår endå fast det sket sig när vi skulle på fest till Niclas och Jennie. Dom vart sjuka så då är det ju inge kul inte. Hoppas ni friskna på er :)
Vi åkte iallafall till lokalen i Bergsåker men det va inte nån riktigt höjdare så vi vart inte så långe där, nån timme eller så. Åkte sedan till min moster som det va lite bättre fart på. Där vart vi resten av kvällen. Gick väl hemmåt vid en halv tre tiden :) Så det vart lite sent och så vaknar man så tidigt. Klev upp kl nio. Hungrig som ett djur! :) Är jag nu också för den delen :) Måste äta nu lite innan man ska traska över Granlo och hämta lilleman. Ha det fint alla kram

RSS 2.0