Söndag

Så nu går denna dagen mot sitt slut. Igår (lördag) åkte vi ut till birsta som vanligt på våra helgsrunder :) Hittade inget speciellt förutom ett nytt sopset hihi. Den andra gick sönder då det va vilda lekar här mellan Leo och Herman för ett par veckor sedan.
Till kvällen vart det casino igen. Trodde att det va min tur att vinna, men ack så fel jag hade igen :( Blir så less när man inte kan komma hem med lite pluss på fickan. Mamma, pappa och Mattias va också med.  Gick nog inte så bra för dom heller.
Idag har det varit en slapp dag. Tog tag i saken på morgonen och började städa och vart klar i rätt bra tid så jag kunde slappa lite innan vi gick och hämtade Leo hos farmor och farfar.
Jo just vi har ju börjat med GI metoden här hemma. Kan ju säga att detta är inte lätt. Fattar inte hur folket klarar av detta!? Är konstant hungrig eller ja kanske inte hela tiden men är små sugen.. Godis ser jag överallt. Skulle lätt kunna betala 100 spänn för en chokladkaka :/ Tror jag börjar bli knäpp. Är väl sockret jag är galen i antar jag, Men jag ska klara det här alla andra gör ju det så då ska jag med :)
Nä nu tickar klockan på med en rasande fart. Måste fixa maten tills imorgon. Riva lite morötter och skära lite grönsaker. Lunchen får bestå av Ägg ,bacon och keso :)  Sedan ska jag drömma om att jag är i godis landet :D Tjohej


Kommentarer
Postat av: Josefin

Japp, klart du klarar det =D jag är också godis sugen ofta! men det är bara att kämpa på, någon gång så måste det väl gå över.

2009-01-12 @ 17:07:30
URL: http://plejgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0