Är det våren? Känns som det iallafall :D

Så nu va det kväll igen... Dagarna går så fort så fort. Tänk snart är det vår!! :D Usch kan man inte tro när det 17-18 minus varje jäkla dag :(  Men idag kunde man nästan tro att våren va på väg. Hur soligt och fint som helst och bara några minus. Tog en långpromenad på en timme och det va jätte skönt. Mattias va givitvis med. Han börjar verkligen få upp tempot nu. Ibland blir jag riktigt anfådd ;) hihi.
Mötet gick bra med Leos fröken, hon tycker att han är super duktig med pratet och att inte använda blöja så då vart man stolt :) En annan sak hon va mindre nöjd med va att Mattias kommer lite väl sent med Leo dit. Ska försöka komma med honom till en kvart över nio, så han hinner vara med på aktiviteterna. Det lovade han så stort så det får vi hoppas på nu. Är ju för Leo bästa så.
Imorgon blir det ett fullspäckat schema. Jobba till en kl fem. Hem och duscha göra iordning sig, för att gå till mormor som har fyllt år. Hoppas på lite mat där kanske. Eller så gör man nått snabbt hemma så går man bara dit på lite fika. Efter det får jag hoppas att Mattias har slutat att sura och vill följa med på fest!! Så så blir den dagen :)
Nä hua vad jag skriver, snart dax för sängen. Som sagt jobb imorgon. Ha det bra alla och trevlig helg Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0