Ledig idag

Nu var det visst ett tag sedan nu igen. Har blivit så trött på kvällarna så jag orkar inte ens sätta mig här, men det händer ju inte allt för mycket så då blir det bara en massa skit skrivet här :)
I lördags var mamma, Mattias och jag till kasino iallafall. Gick inge bra som vanligt :( Blir så less när man inte kan gå med plus därifrån. Usch!
På söndagen så hjälpte jag mamma att städa deras förråd. Fick hem lite saker till mig också. Många spel till Leo som han tyckte va super roliga och så lite tavelramar. Jo jag tog hem farmor och farfars gungstol också. Mattias vart rädd för den :) hihi. Har ställt den i sovrummet och nu är han rädd att den ska gunga på natten hihi. Ja det skulle vara en syn det :D Skulle nog jag också bli ganska rädd.
Leo fick ju en sån hära kickbike eller vart det heter av Josefin och den bara älskar han. Kör runt med den hela tiden.
På kvällen vart det resturang på viktoria och Leo var såå duktig. Trodde inte att han kunde skärpa sig så bra. Vet ju hur han är här hemma. Det va helgen det :D Längtar redan till nästa haha.
 Igår vart det jobb för hela slanten och gympa på kvällen så den dagen gick snabbt förbi.
Så idag får vi se vad vi hittar på. Kl är ju bara halv nio så få se vad man hittar på :) Uppdaterar senare ikväll kanske Ha det fint kram


                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0