Lite sol har man fått!

Så nu är man hemma från Stockholms resan :D eller ja vi kom hem i söndags, men va bara hemma en natt så va man ut till stugan :) Måste ju passa på medans det är fin väder.
Hade det super trevligt i Stockholm iallafall :) På fredagen när vi kom fram vart det först incheckning på hotellet sedan bar det i väg till stan :D Vi gick och gick och gick... haha en massa promenader hit och dit. vart grönan på kvällen. Lördagen vart som fredagen med mera promenader :D mamma och jag gick även på casinot där också :D Måste ju testa ett annat när man bara bodde en 70 m därifrån ;) hihi
Söndagen gick vi ännu mera haha. Helt slut i fötterna va man när man vaknade på måndagen hemma i sin sköna säng. Josefin så man tyvärr inte mycket av där :( Träffade henne en snabbis på lördagen när vi åt ihop på en restaurang, mer en så va det inte.
Hade tur med vädret iallafall :) Inte en droppe regn på tre dar!! Soligt och fint varje dag :D Inget att klaga på. Ja skulle kanske ha varit folk mängden då, men det förstod man :) gatorna full smockad att folk.
Leo va super lugn hela helgen :) Så kul att kunna göra nåt med han som han uppskattar :) Allt va toppen!!

Idag har vi varit ut till Hogland en sväng. Åkte dit tidigt och åkte hem sent så nu är man lika trött igen :/ Karin, mormor, Andreas, Niklas och Robert va där så vi vart ett litet gäng :D Mysigt där också. Åkte och badade fast jag fegade som vanligt :D Grillade gott och mycket gott att dricka :D Tack Karin!!
Nu är man helt slut så nu blir det sängen. Hoppas på ännu en fin dag så man får njuta dom sista dagarna i ledighet :D Kram och godnatt.
Bjuder på lite bilder från Stockholm

 Leo har matlåda på tåget :)

 Leo och mormor vid hotell dörren

 Inne på grönalund

 Åker farfar bilarna

 te koppsåkning. Leo syns knappt :)

 Elefanterna

 Lustiga huset, Leo och jag kommer ner på flygande mattan
 Ett måste med sockervadd

På upptäcksfärd i Stockholm


 



Hade så mycket bilder, men det tog så lång tid att ladda upp så får bli bra med detta :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0