Jobbig natt

Natten till fredag vart inte så bra för Leo. Har fortfarande ont i magen. Vaknade kl halv elva och klagade, visste inte vad han ville. Vi försökte få i honom lite alvedon med total vägrade. Kan inte fatta vad det är för fel då han har ont  hela tiden. Fick i han alvedon med många timmars provande. Kl halv två gick han med på det. Sedan sov han lugnt ända till kl kvart i åtta.
Han skulle ju även på lucia firande på dagis kl kvart över sju, men jag väckte honom inte. Tyckte bara att det va onödigt då han inte hade sovit så bra. Han är ju lixom pigg och glad på dagarna, men när kvällen kommer eller det är mat... då får han ont :/
Så vi får väl se om han blir bättre nu. Ska isåfall gå till min mormor på lördag och göra pepparkaks hästar som är hennes, vår tradition i släkten. Bjuda på lite mat. Ska väl även eventuellt åka till birsta men vi  får se.
Mamma, pappa och Josefin kom på kvällen och tittade på idol. Va väldigt bra för Leo så han slapp tänka på det onda. Lite roligt att leka med andra också.
Nä nu ska jag sova och hoppas på att få sova nu. Ja, måste hålla ett öga på Mattias som ska upp också. Han börjar att jobba kl sex. Ha det bra nu alla och en glad lucia! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0